Hem arribat a l'últim cicle de primària i estem il·lusionats amb el món que s'obre davant nostre.







Gaudiu amb nosoltres de les nostres activitats, opinions i sentiments.















dilluns, 27 de maig del 2013

LES JORNADES CULTURALS PELS NENS I NENES DE 6è


Durant  tot el curs, hem treballat l’eix transversal : “Cuidem  el nostre planeta” . Per nosaltres aquestes jornades culturals signifiquen un  resum molt especial.
Vam començar la setmana amb un taller de plàstica en el que hem fet una mena de gerro amb paper reciclat. Va costar una mica però ha donat bon resultat.








A la gimcana,  vam córrer molt d’un costat a l’altre. Tot va ser molt divertit  i hem  après  com cuidar   i respectar  el medi ambient . Hem comptat amb l’ajut de la Unió  muntanyenca Eramprunyà.





Hem  elaborat els  cartell informatius de les plantes  de les jardineres que han plantat els companys.
Al divendres a l’acte de cloenda, vam recollir els premis  per la nostra participació en la activitat del intercanvi de contes cooperatius. 








Després, va llegir l’Eric la poesia guanyadora  dels Jocs Florals, junt a dos companys  de 5è que també han estat premiats. Gonzalo i Lucila ens vam  fer cinc cèntims de la seva aventura amb el concurs de Cassini ( científics per un dia) de la NASA.


Tota l’escola va cantar la cançó “Els quatre elements” i vam obrir el col·legi als pares per a compartir amb ells la tarda que  va acabar amb l’exposició de tots els nostres projectes i treballs.








La setmana  cultural ha estat molt divertida i profitosa. Moltes gràcies a totes les persones que han col·laborat amb nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada