Hem arribat a l'últim cicle de primària i estem il·lusionats amb el món que s'obre davant nostre.







Gaudiu amb nosoltres de les nostres activitats, opinions i sentiments.















dimecres, 1 de maig del 2013

ENRIC LLUCH ENS FA UN CORREU PER A NOSALTRES!!



Si recordeu la nostra entrada del dia 19 de març, ja sabeu que ens va visitar l'escriptor Enric Lluch Girbés. En agraïment, nosaltres li vam entregar uns dibuixos i uns comentaris sobre la seva obra que tant ens ha agradat. Ell, molt amablement, ens ha dirigit aquesta carta que us deixo a sota. És una mica llarga però val la pena. Moltes gràcies Enric!!

Benvolgudes i benvolguts,

Ha estat un autèntic plaer llegir les vostres opinions al voltant del llibre El faraó Totun-nàs.  Es nota que a l'escola Jacme March hi ha un bon ambient de lectura i això resulta, sempre, gratificant. He de dir-vos que, quan visito una escola com la vostra, em sento satisfet de veritat. I no són paraules buides de contingut, no. Són sentiments autèntics de gratitud envers el professorat que facilita l'acompanyament a través de les històries, a través de les paraules que, en essència, són allò que ens distingeixen com a éssers humans en el sentit científic del terme.
Agrair, repeteixo, la vostra tasca a través de l'esquema que heu preparat. I, sobretot, les vostres crítiques, les favorables i les no favorables perquè de totes aprenen alguna cosa ( és el cas de Jordi, de 6è A a qui no li han fet gràcia algunes de les situacions.) En prenc nota i tractaré de millorar aquest aspecte en alguna altra ocasió.  Fabrizzio, de 6è B no s'hi manifesta. Tampoc no passa res. De vegades és perquè tenim dificultats a l'hora d'expressar-nos o perquè no tenim res a dir. Tot molt respectable. Gerard, de 6è B ha après moltes paraules. Me n'alegro i molt. Ha de ser un dels objectius principals de les persones que ens dediquem a aquesta professió tan maca. Ah, Lídia, de 6è A ha fet un dibuix preciós de la princesa. Enhorabona. I Marwa que ha fet una interpretació dels jeroglífics que m'han semblat molt originals. Com Arnau, de 6è B, que ha construït unes piràmides molt gracioses. Toheed, que ha combinat els colors amb molta gràcia i, de bon segur, un dia no massa llunyà aconseguirà moltes més paraules en la nostra dolça i estimada llengua... Patrícia, de 6è A ha interpretat de manera exacta la construcció de les piràmides i Marta, també de 6è A, manifesta que ara entén què és una mastaba. Ah, Bismar! Sí, sí. Que ha rigut amb la història (encara que no molt). Això està bé. Riure és una bona manera de veure el món d'una manera positiva. Ah! I Gonzalo, de 6è A que, fins i tot, ha incorporat una icona final al seu cometari. Agrair, també, les paraules de Fathia, Sarai, Lucila, Laura, Arnau (i la seua concepció especial de les piràmides), Carlos (aficionat als faraons), Ana, Maria, Marcos, Eric (i el seu dibuix dels toros), Miriam, Rabab, Noemí (i el seu dibuix de la família sencera del faraó), Àngeles, Francis...
Suposo que m'hauré deixat algun nom, però m'haureu de perdonar. Tinc bastant memòria, però no tanta com per recordar tots els noms i cadascuna de les imatges i il·lustracions. Perdoneu-me, doncs, aquelles persones que no he pogut recordar. Promet per les llàgrimes de Shiva i per la túnica més nova del Mahamat Ghandi que us tinc presents a totes i a tots al meu bagul dels records. Gràcies per tot. I enhorabona per tenir uns profes tan engrescadors.
Mil abraçades tendres, com els pensament d'aquesta primavera que comença.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada