Hem arribat a l'últim cicle de primària i estem il·lusionats amb el món que s'obre davant nostre.







Gaudiu amb nosoltres de les nostres activitats, opinions i sentiments.















dilluns, 30 de gener del 2017

EL DIA DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA XERRADA DE RAQUEL SAAVEDRA DE L' ONCE


Avui, dia 30 de gener dia escolar de la no-violència i la Pau, els alumnes de sisè hem llegit algunes redaccions sobre el què significa la Pau per a nosaltres. Volem manisfestar el nostre interés per ser més tolerants, solidaris, i intentar defensar els drets humans i la no-violència. Sabem que és una feina difícil i que és una cosa que  hem d’aconseguir poc a poc, amb l’esforç de cada dia.

Per arrodonir el dia, hem tingut la sort de tenir a la Raquel Saavedra, directora de l’agència de l’ONCE del Prat, advocada i campiona del món de natació en els jocs paralímpics,  que ens ha parlat de la feina que fa l’ONCE i especialment, la tasca que fa per a ajudar als nens cecs a les escoles. Ens ha donat un exemple de voluntat, de bona fe, de professionalitat. Moltíssimes gràcies Raquel!








 Hem de lluitar per normalitzar la inclusió  a les escoles de tots els nens i nenes. Uns dels objectius de la nostra vida ha de ser ajudar als altres i viure en Pau.
Per acabar, us deixem  el principi bàsic d’aquest dia:

“Amor universal. No violència i Pau. L’Amor universal és millor que l’egoisme. La No-violència és millor que la violència i la Pau és millor que la guerra.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada